За нас

Какво е cashback365?

Cashback365 е проект, който ще развие най-новата тенденция в онлайн пазаруването. Ние ще помогнем на нашите потребители да спестят от всяка тяхна поръчка в любимите им магазини. Регистрацията в cashback365 е напълно безплатна, а самият процес по създаването на профил отнема не повече от 30 секунди.

Как работи cashback365?

Идеята на нашия сайт е изключително проста и ефективна. Ние получаваме комисионна от магазините с които работим, когато успеем да им реализираме продажба. За разлика от другите портали в интернет, ние споделяме голяма част от тази комисионна с нашите потребители. Така създаваме лоялна аудитория и съумяваме да направим цените на голям брой стоки и услуги значително по-атрактивни.

Магазините с които работим

Cashback365 работи с много световноизвестни магазини. Броят на магазините в системата ни е над 2500, но нашата цел е да увеличаваме избора, предлаган на нашите потребители, затова сме отворени за партньорства с нови магазини. Ако желаете и вашия магазин да присъства на страниците на cashback365, моля изпратете вашата заявка на .

Нашият екип

В cashback365 работят млади и енергични хора, които вярват в своите способности и в това, че могат да променят изцяло нагласата на интернет потребителите към онлайн пазаруването. Екипът ни до момента е реализирал успешно интернет проекти в над 16 европейски държави и нашите врати са винаги отворени за всички мотивирани хора с познания в сферата на онлайн пазаруването.